top of page
Tavla_staffli.png

- Kreativitet är ett sätt att leva -

Mitt "signum" (en örn) hittar du alltid på mina konstverk, stor som liten. Jag har alltid fascinerats av denna rovfågel, då örnen symboliserar frihet, styrka och liv.

Jag är en autodidakt konstnär och mina verk består av varierande motiv beroende på vilket sinne som öppnat sig. Det leder till ett varierat skapande med olika tekniker och material. 

Jag arbetar med akryl och använder djärva färger. Akrylfärg är min favorit att måla med. Den är lättarbetad och den bleknar inte, vilket innebär att färgen behåller sin styrka. 

 

På senare tid har jag målat av mänskliga figurer och ansikten med en livfull användning av färg och breda penseldrag. Det är fantasifulla konstverk men med igenkännande bilder, där färg och motiv är tänkta att fånga känslor hos betraktaren.

 

Var kommer min konstnärliga ådra ifrån? 

Den kommer från min mamma, som är otroligt kreativ, händig och uppfinningsrik. Hon är min största inspiration. Att bejaka den kreativa sidan är framför allt spännande, rofyllt, glädjande samt otroligt givande.

Mitt konstnärliga sinne blommade ut på allvar år 2014. Läs lite mer om det här

 

Genom mina målningar så önskar jag förmedla en känsla eller en glädje hos betraktaren, men även en livfullhet och harmoni. Jag vill att man ska stanna upp och tänka och känna, när man betraktar mina konstverk.

Är du intresserad av ett särskilt verk eller vill du beställa något personligt, är du varmt välkommen att kontakta mig.

bottom of page