top of page
JW11b.png

Om mig

Jag är född, uppväxt och bor i Västerås. Jag har alltid haft ett öppet sinne och en nyfikenhet på livet, vilket resulterat i många upplevelser, spännande utmaningar, nya vänner och framför allt många erfarenheter.

Musiken

Under hela min uppväxt lyssnade vi på mycket musik hemma. Grammofonspelaren gick varm och jag älskade att sitta framför spelaren och lyssna, men jag sjöng väl inte så mycket. 

Utan det var på högstadiet som min musiklärare, Claes-Göran Dahlberg, upptäckte mig. Han tyckte att jag hade en sån fin sångröst och sa åt mig att börja sjunga mycket mer än vad jag gjorde. Jag lyssnade på honom och upptäckte hur roligt det var att använda stämbanden till sång och detta blev starten på min musikaliska resa!

Gitarr lärde jag mig spela på 90-talet och det visade sig bli ett lyckligt samarbete med min sång. 

Konsten

När jag inte är ute och sjunger och spelar, så uttrycker jag mina känslor i att skapa konst, jag målar tavlor. Det är en perfekt mix där kreativiteten alltid tillåts ha en central roll i mitt liv och idag jobbar jag parallellt med båda konstformerna.

Mitt konstutövande kom till av en ren tillfällighet. Jag målade ett vykort som jag skickade till våra bästa vänner. Ett vykort som de senare ramade in då de fick veta att det var jag som hade målat den fina bilden på kortet.

När de även berättade för mig att deras barnbarn tyckte att det var den vackraste tavlan de hade hemma, såddes ett litet frö hos mig.......hm.....jag kanske kan måla? 

Det var så allt började, och idag pryder många av mina konstverk någons vägg runt om i Sverige.

bottom of page